Home › Candle Craft › Candle Wax › Industrial Automatic Semi Automatic Desktop Electric LZ-1 Liquid Candle Wax Filling Making Machine for Sale

Description
Specifications
Application: home, hotel, restaurant
Condition: New
Keywords: Wax Candle Making Kit Birthday Candle Making Machine
MOQ: 1pcs
Material: Staniless Steel
Name: Electric Automatic Candle Filling Machine
Product name: Oil Candle Wax Filling Machine
Type: Semi Automatic Wax filler Machine
Voltage: 220v
Weight (KG): 20
brand name: KX
core components: Motor
dimension(l*w*h): 57*45*32cm
machinery test report: Provided
place of origin: Hunan, China
production capacity: 8L
video outgoing-inspection: Provided
warranty: 1 Year, 1 year
why choose us: good service and high quality
Industrial Automatic Semi Automatic Desktop Electric LZ-1 liquid candle wax filling making machine for sale
Application
Application
This machine adopts cycloidal pump (made of cast iron and steel). So, it can fill oily liquid and can be resistant to high temperature, like motor oil, lubricant oil, engine oil, wax, bees wax, tea wax, candle etc.
Note: This machine is only a filling equipment with a detachable pump head heater belt.(That is, no heating function on itself.)
Advantages
Advantages
Advantages
1. It can be used for filling all kinds of liquid, such as Wine, disinfectant , Acid base solution , Corrosive liquid etc.
2. high accuracy, Quantifiable, Corrosion resistance
3. It can be used for any kinds of bottle.
4. It has 2 filling modes: jog mode & automatic mode.
5. It is widely used in the industry of wine, chemical, beverage,oil, cosmetic etc.
Specification
Specification
Model
LZ-1
LZ-2
Voltage
220V/110V
220V/110V
Power
150w
400w
Time range
0.01s-999.9s
0.01s-999.9s
Count range
1-59999 times
1-59999 times
Body material
Stainless steel
Stainless steel
Pump type
Cycloidal pump
Cycloidal pump
Suitable volume
10-600ml/pc
10-600ml*2
Size
410*360*200mm
450*380*250mm
Nozzle diameter
5*7mm
6mm*2
Flow speed
7000ml/min
7000ml/min*2
Product Description
Company Information
FQA
Question 1: Which ports do you usually ship at?
Answer: We can load container at: Qingdao, Shanghai, Ningbo, Tianjin, Guangzhou etc.
Question2:What is your mode of transportation?
Answer: A: Express, air and sea.
Question 3: Can I print my company logo on the machine?
Answer: Yes, sure.
Question 4: Can you customize the machine for me ?
Answer: Yes, we can customize according to customer's requirements.
Question 5: What shall we do if breakdown occurs?
Answer: we can teach you install or maintain the machine by video, email ,pictures.....if large project , we can arrange our engineer help you to install or maintain it in your country. If you need spare parts, we can supply for free or cost price, you pay express cost.
Question 6:What are your terms of payment?
Answer: T/T, Credit card, Western Union, RMB , Alipay, Cash, E-checking, MoneyGram, L/C, etc.
Question 7:How long is the shelf life of the product
Answer: Quality guarantee term is for one year, During guarantee period, free technical support and free spare parts supply.
Question 8:What's the minimum quantity of an order?
Answer: Usually 1 set, or based your order, Preferential wholesale price.
